Lunsj til bedrift

Lunsj til bedrift i Oslo og omegn

Lunsj til bedrift i Oslo og omegn

Lunsj til bedrift finnes i mange varianter. Noen ønsker varmmat, salat og brød, mens andre ønsker mer eksotiske retter levert til lunsjen. Noen virksomheter er mer fokusert på salater og vegetarretter. Andre ønsker den mer tradisjonelle lunsjen med brød, pålegg, juice og melk.

Cateringo bistår med lunsj til bedrift i Oslo, Akershus, Buskerud og omegn. Gjennom våre dyktige og nøye utvalgte partnercateringer spiser hundrevis av medarbeidere hver dag god og sunn lunsj. Uansett om dere ønsker fast lunsjlevering, sporadisk levering eller kantine kan vi løse deres lunsjbehov. Vi kan også ordne fast lunsjavtale, slik at dere kan fokusere på jobben. Prisene under gjelder for daglig levering.

 

Se vårt lunsjtilbud!

Lunsjpakke 1

Kr. 57,- eks mva pr. person
(kr. 65,- ink mva)

Ingen avtaletid. Ingen leveringskostnad. Minimum 10 bespisende. Varmmat 2 ganger i uken.

Kald mat med:

 • Eggerøre
 • Grønn salat/Pastasalat/Bønnesalat/Linsesalat
 • Salater noen dager, lite koldtbord andre dager
 • Smurte grove brødvarer med godt pålegg og grønnsaker 2 dager
 • Fersk brød andre dager, med utvalgt pålegg:
 • Kokt egg
 • 2 typer fisk røket/fersk/paté
 • 4 typer kjøttpålegg

Varmmat kan bestå av:

 • Hjemmelagde lasagne- og pastaretter
 • Bakt laks/sei/ fiskekaker
 • Friske grønnsaker/ pai
 • Marinerte kyllingklubber/Lunchkaker/Kjøttboller
 • Smakfulle pølser/Stekte poter/Pasta/Ris
 • Hjemmelagde gryter m/ okse/ kylling/ vilt

Lunsjpakke 2

Kr. 66,- pr. person eks mva
(kr. 75,- ink mva)

Ingen avtaletid. Ingen leveringskostnad. Minimum 10 bespisende. Varmmat 2 ganger i uken. Dere får med kake gratis!

Samme mat som pakke 1, men inkluderer også:

 • Melk
 • 2 typer juice
 • Frisk frukt hver dag
 • To fredager i måneden byttes frukt ut med kake

 

MEST POPULÆR!

Prøve lunsjtilbudet? Vi tar kontakt med deg straks.

 

 

Lunsj på jobben

Alle bedrifter er forskjellige, liker forskjellige matretter og har forskjellige preferanser. Det som er viktig når dere skal ha lunsj på jobben er at dere får mat som er tilpasset deres behov og ønsker. Det skal smake godt og ha god variasjon. Når dere skal velge en leverandør for lunsj på jobben må dere kunne være trygge på at dere får nettopp dette.

Vi bistår med lunsj til både små og store bedrifter i Oslo, Akershus og omegn, samt veldedige organisasjoner. Som en trygg partner sikrer Cateringo at dere får det beste lunsjtilbudet som holder deres medarbeidere sunne og fornøyde. Lunsjen på jobb er et avbrekk i hverdagen, hvor man skal nyte god mat med kollegaer og lade opp for resten av arbeidsdagen.

Når du sender oss en forespørsel om lunsjlevering i Oslo og omegn får du en rask oversikt over lunsjtilbudet i Oslo. Vi samler inn tilbud fra flere av våre nøye utvalgte partnercateringer. På den måten vi bistår gjennom hele prosessen som en trygg tredjepart.

Våre nøye utvalgte partnercateringer har til sammen over 33 års erfaring og må bestå strenge kriterier for å være partner hos Cateringo.

Varmlunsj, salater og brød

Vi bistår med alle typer lunsj på arbeidsplassen. Enten dere ønsker varmretter, salater og brød eller kun brød med pålegg. Våre dyktige partnercateringer leverer allerede god og sunn lunsj til mange virksomheter på Østlandet, og jobber hver dag for å sikre at deres medarbeidere er fornøyde med maten.

Noen bedrifter ønsker å få levert maten som en buffet, mens andre foretrekker porsjonspakker. Dette varierer i stor grad – og ofte fra dag til dag – men kan alltid tilpasses.

Hva koster lunsj til bedriften?

Prisen på lunsj er forskjellig fra leverandør til leverandør. Hver partnercatering bidrar med unik erfaring og spesialitet, og prisen avhenger av hva dere ønsker. Uansett hva slags behov dere har skal dere være trygge på at dere får god, hjemmelaget og sunn mat levert til jobben.

Noen bedrifter har medarbeidere som er mye på farten, mens andre er fast på ett arbeidssted året gjennom. Når dere skal velge lunsjleverandør er det lurt å tenke på hvor ofte folk er tilstede på jobben, hvorvidt det gjøres mye fysisk arbeid og sammensetningen av kjønn. Det er en del punkter å ta i betraktning når man skal avklare dette:

– Ønsker dere mat tilgjengelig også til frokost?

– Hvor mye variasjon ønsker dere i maten?

– Hvor mange er det som spiser til lunsj?

– Skal det være brødmat tilgjengelig etter lunsj?

Våre erfarne partnercateringer tilbyr alltid prøvetid på lunsjlevering dersom dere ønsker en fast leverandør. Det kan også tilbys en ordning hvor man har en løpende lunsjavtale fra måned til måned.

Vi har også et stort utvalg av catering til både lunsj, møtemat og overtidsmat til bedriften uansett om dere har lunsjlevering gjennom oss eller ikke.

Tilbud på lunsj til jobben

Vi bistår allerede mange bedrifter og virksomheter med god lunsj, og gleder oss til å bistå med å løse deres lunsjbehov. Ta kontakt med oss på 41 33 12 00 / post@cateringo.no.