Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Fiskekakeburger med coleslaw
Gjør middagen spennende med en saftig fiskekakeburger servert med sprø, hjemmelaget coleslaw. Denne enkle og smakfulle oppskriften kombinerer sunn sjømat med den klassiske crunchen av coleslaw, perfekt for en hverdagsmiddag eller en koselig helgemiddag. En garantert hit for alle som elsker en god burger med en sjømatvri!
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 4 fiskekaker 4 grove hamburgerbrød Coleslaw 100 g hodekål 1 gulrot 1 eple ½ løk 1 dl lettmajones 1 dl lettrømme 2 ss hvitvinseddik Garnityr 4 salatblad 4 ss syltet rødløk 1 stor tomat i skriver 8 skiver agurk syltet
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Finsnitt hodekålen og skjær gulrøtter i tynne skiver.
Skjær eple og løk i små terninger.
Pisk sammen majones, rømme, hvitvinseddik, salt og pepper. Hell over grønnsakene og bland godt sammen. La coleslawen stå kaldt i 2-3 timer før servering. Da blir den aller best.
Stek fiskekakene/burgerne på begge sider i panne til de er godt varme. Du kan også varme ferdig stekte fiskeburgere i ovnene (10 minutter på 200 g)
Varm brødene i ovnen slik det står på pakken.
Del brødene på langs.
Ha salatblader, burger, coleslaw, syltet agurk, tomatskiver, syltet rødløk i brødene og server og nyt!
Oppskrift hentet fra Frukt.no