Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Fiskesuppe med fennikel
En nydelig og mettende suppe som er ferdig på en, to, tre. Suppen kan varieres ved å tilsette reker, blåskjell og hakkede urter. Du kan også bytte ut torsk og laks med annen fisk, f.eks. breiflabb.
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 8 dl fiskekraft 2 dl matfløte 1 finhakket fennikel 2 gulrøtter i skiver 200 g torskefilet eller annen hvit fisk – i terninger 200 g laksefilet eller annen rød fisk – i terninger 2 stilker stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver 1 båt knust hvitløk 1 finhakket rød chili (fjern hinner og frø) ½ purre i strimler 4 ts crème fraîche lett, 18 %
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Kok opp kraft og fløte.
Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.
La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.
Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.
Smak til med pepper.
Server suppen med crème fraîche og godt brød til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no