Grønnsaker og fisk i form

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Grønnsaker og fisk i form

Grønnsaker og fisk passer kjempegodt sammen, og ved å lage en slik alt-i-ett-form, så gjør middagen seg selv i ovnen mens du kan gjøre andre ting. Server med kokte poteter, pasta eller godt brød til.

20-40 min

3 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 600 g lettsaltet torsk 2 tomater ½ grønn squash 1 purre 150 g brokkoli grovmalt pepper evt. litt frisk dill 1 ss smør 3 ss vann 100 g revet hvitost

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 225°C.
Skjær torsken i serveringsstykker, tomat og squash i skiver, purre i ringer og brokkoli i små buketter.
Smør en ildfast form og legg skiver av squash og tomater i formen. Dryss litt salt over.
Forvell purre og brokkoli i et minutt i kokende vann. Hell av vannet og legg grønnsakene i formen.
Legg fisken over grønnsakene. Tilsett vannet, fordel smøret over fisken og dekk formen med aluminiumsfolie.
Bak formen midt i ovnen til den er ferdig – ca. 15 minutter.
Fjern folien, sett varmen opp til 250°C og dryss ost over fisken.
La formen stå i ovnen til osten begynner å smelte og får farge.

 
Server formen med brød, pasta eller kokte poteter.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv