Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Sprø salat med hveteris
En sprek matsalat med sprø grønnsaker som bønnespirer, tomater, ruccula og mynte, og så har vi brukt hveteris i også. Om du ønsker kan du bytte ut hveteris med byggris.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 dl hveteris 10 røde cherrytomater 3 vårløk ¼ ts gurkemeie 1 pk ferdigkuttet salatblanding eller annen salat 1 pk ruccula – liten 20 g bønnespirer 1 dl grovhakket frisk kruspersille 1 ss olivenolje 10 blader frisk mynte revet skall og saft fra 1 sitron Dressing 1 båt hvitløk 2 dl matyoghurt 2 ss honning
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Kok hveteris etter anvisning på pakken. La den avkjøle.
Del tomatene i to og skjær vårløk i tynne ringer.
Varm opp litt olivenolje i stekepanne og legg i hveteris. Krydre med gurkemeie, salt og pepper og stek noen minutter.
Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle. Legg opp på serveringsfat.
Finhakk hvitløken og bland med yoghurt og honning. Drypp dressingen over salaten eller server den ved siden av.
Deilig med godt brød til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no