Grønnsakrisotto

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Grønnsakrisotto

Risotto kan lages i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med gulrøtter, sellerirot, chili og hvitløk.

20-40 min

2 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 finhakket løk 3 ss olje 200 g frisk sjampinjong i terninger 4 dl grønnsakbuljong (utblandet) 1 boks hermetiske tomater 3 dl langkornet middagsris 1 finhakket grønn chili – uten frø og hinner 3 gulrøtter i skiver 2 skiver sellerirot i strimler 2 båter presset hvitløk 1 ts salt ½ ts pepper 1 dl revet parmesan

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Fres løk og sopp i olje i en varm panne.
Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris.
Dette kokes i ca 20 minutter.
Tilsett resten av grønnsakene og kok et par minutter til.
Smak til med salt og pepper.
Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv