Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Grønnsakrisotto
Risotto kan lages i mange varianter. Prøv denne smakfulle risottoen med gulrøtter, sellerirot, chili og hvitløk.
20-40 min
2 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 finhakket løk 3 ss olje 200 g frisk sjampinjong i terninger 4 dl grønnsakbuljong (utblandet) 1 boks hermetiske tomater 3 dl langkornet middagsris 1 finhakket grønn chili – uten frø og hinner 3 gulrøtter i skiver 2 skiver sellerirot i strimler 2 båter presset hvitløk 1 ts salt ½ ts pepper 1 dl revet parmesan
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Fres løk og sopp i olje i en varm panne.
Tilsett tomater, buljong, chilipepper og ris.
Dette kokes i ca 20 minutter.
Tilsett resten av grønnsakene og kok et par minutter til.
Smak til med salt og pepper.
Serveres med et dryss parmesan og ferskt brød til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no