Salat med fiken, skinke og fransk ost

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Salat med fiken, skinke og fransk ost

Fersk fiken smaker supert i kombinasjon med skinke og ost. Rucculasalat utgjør en frisk konstrast i denne herlige salaten.

20-40 min

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser ½ pk ruccula 1 ts balsamicoeddik 1 ss god olje ½ ts salt ½ ts pepper 2 ferske fikener 2 skiver røkt eller kokt skinke 2 skiver camembert 2 ss pinjekjerner

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Bland ruccula med ørlite eddik, olje, salt og pepper etter smak. 
Fordel salaten på tallerken.  Bruk gjerne spinat i stedet for ruccula.
Skyll fiken og skjær dem i 4 kløfter.
Fordel fiken, skinke og ost oppå salaten. 
Dryss pinjekjerner eller nøtter over. 
Godt tilbehør er godt brød, gjerne med valnøtter.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv