Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Salat med fiken, skinke og fransk ost
Fersk fiken smaker supert i kombinasjon med skinke og ost. Rucculasalat utgjør en frisk konstrast i denne herlige salaten.
20-40 min
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser ½ pk ruccula 1 ts balsamicoeddik 1 ss god olje ½ ts salt ½ ts pepper 2 ferske fikener 2 skiver røkt eller kokt skinke 2 skiver camembert 2 ss pinjekjerner
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Bland ruccula med ørlite eddik, olje, salt og pepper etter smak.
Fordel salaten på tallerken. Bruk gjerne spinat i stedet for ruccula.
Skyll fiken og skjær dem i 4 kløfter.
Fordel fiken, skinke og ost oppå salaten.
Dryss pinjekjerner eller nøtter over.
Godt tilbehør er godt brød, gjerne med valnøtter.
Oppskrift hentet fra Frukt.no