Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Grønnsakwok med rosettkål
Rosettkål er en spennende og allsidig kålgrønnsak som er en krysning av grønnkål og rosenkål. Her har vi den i wok sammen med paprika, selleri, vårløk og svartkål.
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 100 g rosettkål 1 rød paprika 2 gulrøtter 1 skive sellerirot 2 vårløk 4 blader svartkål (grønnkål kan også brukes) 1 ss solsikkeolje 1 ss revet frisk ingefær 1 båt hvitløk 1 dl eplejuice 1 ss honning 1 ss hvitvinseddik 1 dl hakket frisk koriander
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skjær paprika, gulrøtter, sellerirot i strimler og vårløken i ringer. Skjær rosettkålene i to.
Fjern midtstilken på svartkålbladene og del bladene i grove biter.
Varm oljen i en wok eller stor panne.
Wok grønnsakene, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.
Bland i eplejuice, honning og eddik.
Smak til med salt og pepper.
Strø til slutt på frisk hakket koriander, og server gjerne med nudler eller ris til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no