Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Gulasj med bønner
Denne gryten er rik på smak fra løk, hvitløk, paprika, poteter og karve, m.m. Bønnene erstatter kjøtt og gjør gryten mettende og kjempegod.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 3 poteter 2 løk 1 båt hvitløk 2 grønn paprika 2 ss olje 2 ss tomatpuré 2 ts paprikapulver 1½ ts karve 5 dl grønnsakbuljong (utblandet) 1 boks hermetiske tomater 1 boks hvite bønner smak til med salt og pepper
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skrell poteter, løk og hvitløk. Skjær poteter og paprika i terninger og hakk løk og hvitløk.
Surr grønnsakene litt i en kjele med olje. Rør i tomatpuré og krydder. Tilsett buljongen og knuste hermetiske tomater.
La gryten koke under lokk i ca. 15 minutter.
Skyll bønnene godt i kaldt vann og la dem renne av. Bland dem inn i gryten. Smak til med salt og pepper.
Server gryten f.eks. med en spiseskje crème fraîche som er smakt til med litt revet sitronskall.
Ferskt brød smaker kjempegodt til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no