Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Hjertesalat med eggebåter
En deilig sommersalat med hjertesalat som base. Denne varianten er beriket med eggebåter og aspargesbønner, som gir en sunn og mettende proteinkilde. Et smakfullt og balansert måltid som passer perfekt til sommerens lune dager.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 hjertesalat 8 plommetomater 2 kokte egg 120 g aspargesbønner 1 liten rødløk finhakket 2 ss frisk persille Dressing 4 ss olivenolje 2 ss eddik, 7 % 1 ts dijonsennep 1 båt finhakket hvitløk
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skyll og tørk salaten og riv den i biter.
Ha den på et fat eller en vid bolle.
Del tomatene i to.
Finhakk rødløk.
Kok eggene i 7 minutter.
Ha aspargesbønnene i kokende vann med litt salt i 1 minutt. Hell av vannet.
Bland sammen ingrediensene til dressingen, gjerne i et syltetøyglass, og rist det godt sammen.
Bland ingrediensen til salaten forsiktig. Spar gjerne litt persille til topping.
Ha dressing på rett før servering eller server den ved siden av.
Ett godt dryss av nykvernet pepper hører med.
Oppskrift hentet fra Frukt.no