Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Stekt nykål med tahinisaus
Nykål: En allsidig sommerskatt. Fra grilling til steking, damping til rå spising – nykålen kan alt. Prøv vår spennende variant, stekt i panne eller grill den for ekstra smak. Server den med en smakfull saus for å skape en herlig rett i seg selv. En smaksrik nykålopplevelse du ikke vil gå glipp av
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 nykål hode nøytral 2 ss steke olje 2 ss ristede peanøtter Tahinisaus 4 ss tahini 1 ss flytende honning 1 ss sitronsaft 1 ts sriracha 2 ss vann
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Del nykålen i båter og stek dem i olje (smør kan også brukes) til de har fått litt farge. Du kan gjerne steke dem på grillen om du vil.
Bland sammen ingrediensene til sausen. Juster tykkelsen med mer vann. Sausen skal være passe tykk. Smak den til.
Server nykålbåtene med saus og et dryss av finhakkede peanøtter.
Oppskrift hentet fra Frukt.no