Laksewrap med grønnsaker

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Laksewrap med grønnsaker

Fisk og grønnsaker passer sammen som hånd i hanske. Dette er en super måte å få i seg litt mer fisk på. Fiskestrimlene krydres og bakes i ovnen mens du gjør klare de herlige grønnsakene til denne supergode wrapen.

20-40 min

0,5 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 600 g laksefilet uten skinn og bein 2 ss tacokrydder ½ pk crispysalat – ca. 8 blader 2 tomater ½ rødløk i skiver 1 avokado 2 ss limesaft ½ finhakket rød chili 4 grove tortillalefser

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader.
Skjær laksen i 2 cm tykke strimler. Vend dem i krydderet og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Stek strimlene i ovn 6-8 minutter til de er gjennomstekte.
Pakk inn tortillalefsene og varm dem i ovnen.
Skyll og tørk salaten.  Skjær tomaten i terninger og rødløk i skiver.
Mos avokado med limesaft og bland inn finhakket chili.
Legg salatblader på tortillalefsene først og fyll på resten av ingrediensene.
Rull dem sammen, gjerne i matpapir, og server dem nylaget.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv