Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Laksewrap med grønnsaker
Fisk og grønnsaker passer sammen som hånd i hanske. Dette er en super måte å få i seg litt mer fisk på. Fiskestrimlene krydres og bakes i ovnen mens du gjør klare de herlige grønnsakene til denne supergode wrapen.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 600 g laksefilet uten skinn og bein 2 ss tacokrydder ½ pk crispysalat – ca. 8 blader 2 tomater ½ rødløk i skiver 1 avokado 2 ss limesaft ½ finhakket rød chili 4 grove tortillalefser
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 180 grader.
Skjær laksen i 2 cm tykke strimler. Vend dem i krydderet og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Stek strimlene i ovn 6-8 minutter til de er gjennomstekte.
Pakk inn tortillalefsene og varm dem i ovnen.
Skyll og tørk salaten. Skjær tomaten i terninger og rødløk i skiver.
Mos avokado med limesaft og bland inn finhakket chili.
Legg salatblader på tortillalefsene først og fyll på resten av ingrediensene.
Rull dem sammen, gjerne i matpapir, og server dem nylaget.
Oppskrift hentet fra Frukt.no
