Grønnsaklapskaus

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Grønnsaklapskaus

En enkel og veldig god variant av lapskaus med masse gode grønnsaker og med melne poteter som jevner lapskausen. Den er kjempefin å fryse ned om du mot formodning skulle ha noe igjen etter middagen.

40-60 min

2,5 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

40-60 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 l grønnsakbuljong (utblandet) 3 gulrøtter 1 liten kålrot ½ sellerirot 6 melne poteter 1 purre 1 ss finhakket frisk kruspersille 2 laurbærblad salt og pepper

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Skrell alle grønnsakene og potetene (bortsett fra purren). Skjær grønnsakene og potetene i like store terninger.
Kok opp buljong og ha grønnsakene og laurbærblad i. Kok til grønnsakene er møre, ca. 30 minutter. Potetene går gjerne litt i oppløsning og det er meningen. Potetene er med å jevne lapskausen.
Skyll purren godt og skjær den i skiver. Ha i purren i siste kokeminutt.
Server lapskausen med et godt dryss av persille og nykvernet pepper. Flatbrød hører også med.

Persillerot og pastinakk er også nydelig i denne lapskausen.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv