Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Omelettmuffins med tomat
Hvorfor ikke lage omeletten i muffinsformer? Det er enkelt og godt, og de er supre å servere til frokost, ha i matpakken, eller ha med som turmat.
20-40 min
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 3 egg 2 ss lettmelk 80 g revet hvitost 80 g kokt skinke i biter eller stekt bacon 10 røde cherrytomater 1 ss finhakket frisk kruspersille
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Pisk egg og melk sammen. Bland med ost og skinke.
Hell røra i muffinsformer. Stikk tomatene ned i.
Stek muffinsene 12-15 minutter på 180 grader. Steketiden kan variere etter som hvor store de er. De skal stivne helt.
Server gjerne brød til.
Lag en variant med asparges i sesongen. Samme framgangsmåte som over, men ha aspargesbiter i formene sammen med tomatene.
Oppskrift hentet fra Frukt.no