Omelettmuffins med tomat

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Omelettmuffins med tomat

Hvorfor ikke lage omeletten i muffinsformer? Det er enkelt og godt, og de er supre å servere til frokost, ha i matpakken, eller ha med som turmat.

20-40 min

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 3 egg 2 ss lettmelk 80 g revet hvitost 80 g kokt skinke i biter eller stekt bacon 10 røde cherrytomater 1 ss finhakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Pisk egg og melk sammen. Bland med ost og skinke.
Hell røra i muffinsformer. Stikk tomatene ned i.
Stek muffinsene 12-15 minutter på 180 grader. Steketiden kan variere etter som hvor store de er. De skal stivne helt.
Server gjerne brød til.

Lag en variant med asparges i sesongen. Samme framgangsmåte som over, men ha aspargesbiter i formene sammen med tomatene.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv