Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Ovnsbakt potetsalat
Potetsalat på en annerledes måte. Her har vi brukt gulrøtter, rødløk, hvitløk og rosmarin sammen med nypoteter og puttet alt sammen inn i ovnen. Kjempegodt.
20-40 min
1,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 800 g nypotet 8 gulrøtter – små 3 rødløk 2 båter hvitløk 2 stilker frisk rosmarin 3 ss olivenolje salt og pepper
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skyll gulrøttene og del dem i mindre biter. Skrell løken og del den i båter. Del hvitløksbåtene i to.
Ha alle grønnsakene i en ildfast form sammen med potetene.
Hell over oljen og salt og pepper.
Legg friske rosmarinstilker over på toppen.
Bak alt i ovnen på 200°C i 20-30 minutter til det er mørt.
Server potetsalaten lun.
Oppskrift hentet fra Frukt.no
