Pasta med asparges og kinakål

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Pasta med asparges og kinakål

En sprek matsalat som ser fantatisk ut, og som smaker like godt. Asparges, sukkererter og kinakål smaker nydelig sammen med pasta i salat. Et flott alternativ til middag på en, to, tre.

20-40 min

2,5 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 70 g spekeskinke 1 bunt grønn frisk asparges 300 g pastaskruer eller annen pasta 300 g sukkererter 1 ss olivenolje 200 g kremost lett ½ finsnittet kinakål 1 bunt frisk dill salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Legg skiver av spekeskinke på bakepapir på stekeplate og stek dem sprø i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter. Brekk av den nederste delen av aspargesen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges og erter de siste minuttene av koketiden. La pasta og grønnsaker renne av og hell tilbake i kjelen. Tilsett finsnittet kinakål og rør i olje og ost. Bland forsiktig til osten er smeltet. Hakk dill og bland med pasta. Krydre med salt og pepper og server den sprøstekte spekeskinken til.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv