Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Pasta med asparges og kinakål
En sprek matsalat som ser fantatisk ut, og som smaker like godt. Asparges, sukkererter og kinakål smaker nydelig sammen med pasta i salat. Et flott alternativ til middag på en, to, tre.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 70 g spekeskinke 1 bunt grønn frisk asparges 300 g pastaskruer eller annen pasta 300 g sukkererter 1 ss olivenolje 200 g kremost lett ½ finsnittet kinakål 1 bunt frisk dill salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Legg skiver av spekeskinke på bakepapir på stekeplate og stek dem sprø i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter. Brekk av den nederste delen av aspargesen. Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges og erter de siste minuttene av koketiden. La pasta og grønnsaker renne av og hell tilbake i kjelen. Tilsett finsnittet kinakål og rør i olje og ost. Bland forsiktig til osten er smeltet. Hakk dill og bland med pasta. Krydre med salt og pepper og server den sprøstekte spekeskinken til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no