Thaisuppe med kylling

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Thaisuppe med kylling

Dette er en nydelig asiatisk suppe som er full av gode smaker fra ingefær, shiitakesopp, vårløk og koriander. Denne kan du like gjerne servere dine gjester som middag til hverdags.

20-40 min

2 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

2 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 dl vann 2 dl kokosmelk ½ hønsebuljongterning skall og saft av ½ lime 1½ ts chilipasta (sambal oelek) 1½ ss strimlet frisk ingefær ¾ ss fiskesaus (asiatisk) eller fiskefond (fiskekraft) 200 g kyllingfilet i strimler ½ kinakål 50 g shiitake 2 vårløk i biter ½ rød chili i biter 0.5 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Ha i vann, kokosmelk, buljong, lime, chilipasta, ingefær og fiskesaus (kraft) i en stor kjele og kok opp. Legg i kyllingen og kok i 5 minutter.

Ha kinakål, sopp, vårløk og chili i kjelen og kok i 5 minutter til. Smak til og server suppen med godt brød.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv