Pesto av gresskarkjerner

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Pesto av gresskarkjerner

Mens tradisjonell pesto lages av pinjekjerner og basilikum, så har vi laget en supergod variant med ristede gresskarkjerner, basilikum og kruspersille. Pestoen serveres på samme måte som vanlig pesto, og smør den gjerne på brødskiva i stedet for smør.

Under 20 min

Antall porsjoner:

Tidsbruk:

Under 20 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Ingredienser 2 dl frisk kruspersille 2 dl frisk basilikum 50 g ristede gresskarkjerner 1 båt hvitløk 5 ss revet parmesan saften av 1 sitron 2 dl olivenolje 1 dl kaldt vann

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Rist gresskarkjernene i en tørr panne slik at de får litt farge.Ta gjerne vare på 4 ss med ristede gresskarkjerner til pynt.
Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin bortsett fra det flytende.
Spe med olje og vann og kjør til du får en jevn pesto.
Smak til.
En spiseskje med pesto i gresskarsuppen er kjempegodt.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv