Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Pesto av gresskarkjerner
Mens tradisjonell pesto lages av pinjekjerner og basilikum, så har vi laget en supergod variant med ristede gresskarkjerner, basilikum og kruspersille. Pestoen serveres på samme måte som vanlig pesto, og smør den gjerne på brødskiva i stedet for smør.
Under 20 min
Antall porsjoner:
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Ingredienser 2 dl frisk kruspersille 2 dl frisk basilikum 50 g ristede gresskarkjerner 1 båt hvitløk 5 ss revet parmesan saften av 1 sitron 2 dl olivenolje 1 dl kaldt vann
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Rist gresskarkjernene i en tørr panne slik at de får litt farge.Ta gjerne vare på 4 ss med ristede gresskarkjerner til pynt.
Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin bortsett fra det flytende.
Spe med olje og vann og kjør til du får en jevn pesto.
Smak til.
En spiseskje med pesto i gresskarsuppen er kjempegodt.
Oppskrift hentet fra Frukt.no