Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Regnbuebolle
Denne vegetarretten – som også er en salat – er en variant av Bibimbap som er en typiske «bollemiddag» fra Korea. Risen er byttet ut med byggryn. I Korea er det vanlig å bruke rester i en slik bolle. Sørg for at grønnsakene skaper mye farger.
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 200 g byggryn ¼ rødkål 100 g brokkoli 100 g grønne erter 1 gulrot ½ granateple Dressing 4 ss valnøttolje 1 ss eplecidereddik saften av 1 lime
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Kok byggryn som angitt på pakken.
Finsnitt rødkålen.
Dypp brokkolibuketter i kokende vann og la det renne godt av.
Tin fryste erter og skjær tynne strimler av gulroten f.eks. med en potetskreller.
Bland ingrediensene til dressingen.
Bland sammen alt og ha dressingen over.
Oppskrift hentet fra Frukt.no