Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Rød Riga-suppe
Dette er en sunn, god og rimelig suppe som varmer på en kald dag og som inneholder kål, stangselleri og paprika. Server den med godt, grovt brød til, og den metter godt.
Over 60 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
6 porsjoner
Tidsbruk:
Over 60 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 hodekål 2 bokser hermetiske tomater 2 l vann 3 løk 4 båter hvitløk 2 røde paprikaer 3 stilker stilkselleri (stangselleri) 2 grønnsakbuljong (terning) smak til med salt og pepper 2 ss hakket frisk oregano 6 ss ekstra lett rømme (rømmekolle)
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Grønnsakene skjæres i små biter og alt legges i en stor kjele.
Hell på vann og tilsett buljongterningene.
Tilsett frisk oregano. Tørket kan også brukes.
La suppen koke i ca. 1 time.
Ønsker du en suppe med litt ‘sting’, så tilsett noen få dråper tabasko ved servering.
Server med godt brød, knekkebrød eller flatbrød og en skje rømme i hver tallerken.
Oppskrift hentet fra Frukt.no