Squash provencale

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Squash provencale

Squash, tomater og løk i en herlig kombinasjon. Squash provencale kan du servere som egen middagsrett f.eks. med godt brød til.

40-60 min

1 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

40-60 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 løk 2 båter hvitløk 3 ss olivenolje 1 grønn squash 3 tomater salt og pepper 1 ts tørket timian 2 dl brødrasp 2 dl reven hvitost

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Skrell løk og hvitløk. Grovhakk løken og finhakk eller press hvitløken. Fres dem myke i olje under stadig omrøring.
Skjær squashen i skiver og tomatene i båter. Legg dem i løkpannen og bland inn salt, pepper og krydderurter.
La alt steke over moderat varme under lokk i knapt 10 minutter, rør av og til.
Forvarm stekeovnen til 225 grader C.
Legg grønnsakblandingen i en ildfast form. Dryss over brød iblandet ost.
Gratiner retten på midterste rille i ca. 15 minutter.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv