Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Stekt nykål med ponzusaus
Nykål: En allsidig sommerskatt. Fra grilling til steking, damping til rå spising – nykålen kan alt. Prøv vår spennende variant, stekt i panne eller grill den for ekstra smak. Server den med en smakfull saus for å skape en herlig rett i seg selv. En smaksrik nykålopplevelse du ikke vil gå glipp av.
20-40 min
3 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 nykål hode nøytral 2 ss steke olje 1 ts pepper saft av ½ lime Ponzusaus 1 dl soyasaus saft av ½ lime 1 ss sukker 2 ss riseddik 2 vårløk i skiver ½ finhakket rød chili 2 båter finhakket hvitløk 1 dl finhakket frisk koriander 1 ts revet frisk ingefær
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Bland sammen ingrediensene til sausen. Smak den til. Sausen kan gjerne gjøres klar i god tid.
Del nykålen i båter og stek dem i olje (smør kan også brukes) til de har fått litt farge. Du kan gjerne grille dem om du vil. Ha litt nykvernet pepper og noen dråper lime over.
Server nykålbåtene med ponzussaus og et dryss av finhakkede peanøtter.
Oppskrift hentet fra Frukt.no