Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Vegetarkarri
Poteter, løk, chili med en smak av karri.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 400 g melen poteter 2 løk 2 små rød chili 2 vårløk 2 ss rapsolje 2 ss karri 1 dl vann 2 dl matyoghurt 1 ss hvetemel 100 g frisk spinat (små blader) 1 ts karri til pynt
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skrell poteter og løk. Skjær potetene i jevne biter og hakk løken grovt.
Del chili og fjern frøene.
Skjær chili i småbiter og vårløk i ringer.
Fres poteter, chili, løk og vårløk i olje 2-3 minutter.Bland inn vann, yoghurt og hvetemel og la det surre ca. 10 minutter videre til potetene er møre.
Bland inn spinat.
Spe med mer vann om det trengs og la alt bli skikkelig gjennomvarmt.
Dryss litt karri over.
Spis det gjerne med naanbrød til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no