Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Gulrotlapskaus
Kjempegod middag med gulrøtter og løk som du smaker til med de urtene du liker best. Bruk gjerne andre grønnsaker som sellerirot, persillerot eller kålrot om du ønsker det. Her kan du ikke gjøre feil.
40-60 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
40-60 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 kg gulrot 1 løk 3 ss olje 8 dl vann 1 grønnsakbuljong (terning) 1 ts soyasaus 3 laurbærblad 10 hel pepper 1 dl grovhakket frisk kruspersille 0.5 dl klippet frisk gressløk
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skrell gulrøtter og skjær i store biter. Skrell og del løk i skiver.
Stek gulrøtter og løk i olje i noen minutter uten at det tar farge.
Spe med vann, og ha i buljong, soyasaus, laurbærblad og hel pepper. Kok opp.
La lapskausen koke på svak varme under lokk til gulrøttene blir myke, ca. 25 minutter.
Smak til med salt og bland i urtene.
Server gulrotlapskausen f.eks. med rødbeter og kokte poteter. Brød eller knekkebrød er også godt til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no