Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Wok med gulrot
En nydelig og enkel wok hvor gulrot får spille hovedrollen. I en wok kan du bruke det som finnes av grønnsaker. Det er en super måte servere litt ekstra grønnsaker på. Perfekt middag når du ønsker et kjøttfritt alternativ eller du har ryddet i kjøleskapet.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 ss olje til steking 1 finhakket rød chili 1 ss revet frisk ingefær 3 båter knust hvitløk ½ rødløk i strimler 2 gulrøtter i strimler ¼ rødkål i strimler 100 g ristede cashewnøtter saften av 1 lime 1 ts flytende honning 4 ss soyasaus 1 dl grovhakket frisk koriander 1 pk eggnudler
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skyll og kutt opp grønnsakene som beskrevet.
Varm olje i en stor panne, gjerne en wokpanne om du har.
Fres chili, ingefær og hvitløk blank og tilsett deretter de andre grønnsakene. Wok i flere omganger om det blir mye i pannen. Det går fort å woke.
Smak til med honning, soyasaus, pepper og litt salt.
Kok nudlene som beskrevet på pakken bland dem i wokpannen.
Dryss over nøtter og koriander og server.
Oppskrift hentet fra Frukt.no