Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Bakt laksefilet med grønnsaker
En alt-i-ett-form i ovnen er lettvint middag. Deilige grønnsaker, noen fiskestykker, tilsett litt sitronsaft og krydre med pesto, og vips – en herlig middag som du kan servere fullkornspasta eller kokte poteter til.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 600 g laksefilet 1 løk 1 båt hvitløk 1 grønn squash 1 gul paprika 2 ss olivenolje 3 dl grønnsakbuljong (utblandet) salt og pepper etter smak ½ sitron 4 ts pesto
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 200°C.
Skjær laksefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.
Vask og rens grønnsakene. Skjær løk og hvitløk i tynne skiver, squash i halve skiver og paprika i strimler.
Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form, drypp over olivenolje og hell i buljongen. Dryss over litt salt og pepper.
Legg fiskestykkene over grønnsakene, press over litt sitronsaft og smør pesto på fisken.
Dekk formen med aluminiumsfolie og stek retten i ca. 20 minutter til fisken er ferdig og grønnsakene er møre.
Oppskrift hentet fra Frukt.no