Potetgrateng med squash

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Potetgrateng med squash

Legg poteter, grønnsaker og stekt karbonadedeig i en ildfast form og stek hele middagen i ovnen. Her har vi i tillegg tilsatt squash, løk og hvitløk, og med salat til, så er dette en kjempegod middag.

40-60 min

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

40-60 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 5 poteter – store 400 g karbonadedeig salt og pepper ½ grønn squash 1 båt hvitløk ½ løk 1 dl vann 2 dl revet hvitost

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 200°C.
Hakk og brun karbonadedeigen i stekepanne. Smak til med salt og pepper.
Rens og del squash og løk i små biter og surr i panne sammen med karbonaden.
Kok pannen ut med 1 dl vann.
Skrell potetene og skjær dem i ca. 0,5 cm tykk skiver.
Legg et potetlag i bunnen av en ildfast form. Hell kjøtt- og grønnsakblandingen, vannet fra utkoking av pannen, squash og knust hvitløk over potetene.
Strø revet ost over.
Stek formen midt i ovnen i ca. 35 minutter.
Serveres med en enkel grønn salat.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv