Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Blomkål med egg og bacon
Blomkål med egg og bacon kan du servere som en lett lunsj, en lettvint middag eller som kveldsrett med brød til.
Under 20 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 blomkål 3 egg 100 g skivet bacon 1 ss smør
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Rens blomkål og skjær et snitt i stilken. Kok blomkålen i lettsaltet vann til den er knapt mør – 6-8 minutter.
Hardkok eggene, skrell dem og hakk dem.
Sprøstek baconskivene.
Legg blomkålen på et stort fat og hell over hakket egg og bacon.
Oppskrift hentet fra Frukt.no