Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Fisk og urter i fin form
Fisk og grønnsaker i skjønn forening! Dette er en super oppskrift på en middagsrett som er enkel å lage og som smaker kjempegodt.
40-60 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
40-60 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 10 poteter 1 grønn squash 3 tomater 1 sitron 1 rød chili (kan sløyfes om ønskelig) 2 båter hvitløk 600 g torskefilet (laks kan også brukes) 10 stilker frisk timian 1 ss flytende honning 3 dl fiskebuljong (utblandet) 2 ss olivenolje 2 ts salt 1 ts pepper
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Vask potetene og del dem i båter.
Del squashen i mindre biter, tomatene i båter og sitronen i skiver.
Del chilien i to og rens for frø og hinner.
Skrell hvitløksbåtene.
Legg alt i en smurt ildfast form og hell over buljong, honning og olivenolje. Dryss over salt og pepper.
Stek formen med grønnsakene i ovn ca. 20 min. på 200 grader.
Del fisken i mindre biter. Legg fisk og hele stilker av frisk timian over i formen.
Stek formen videre ved 150-175 grader i ca. 15 minutter – til fisken er gjennomstekt.
Server fiskeformen med godt brød til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no