Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Bombay frittata
Prøv vår smakfulle, ovnsbakte potetomelett med bønner, hvitløk, gurkemeie og koriander. Chilipulveret gir omeletten litt krutt. Spis den gjerne med raita til.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 ss solsikkeolje 500 g skrelt poteter i skiver 1 løk 2 båter hvitløk – finhakket 2 ts gurkemeie 2 ts malt koriander 2 ss revet frisk ingefær ½ ts chilipulver 1 boks hermetiske sorte bønner 6 egg
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 220 grader C, eller 200 grader C om du bruker varmluft.
Fres løk og hvitløk blankt i olje i en stekepanne. Tilsett potetskivene og krydderet. Rør om.
Skyll sorte bønner og ha de i pannen.
Bland egg til en røre og ha den over i pannen.
Rør om og sett hele pannen i ovnen eller kle en ildfast form med bakepapir og hell massen i (vi har brukt en oval ildfastform).
Bak frittataen til den har stivnet og fått litt farge og potetene er møre, ca. 20 minutter.
Server frittataen som en egen rett, gjerne med raita til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no