Eplesuppe

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Eplesuppe

Forfriskende, lettlaget og velsmakende suppe med epler som er en perfekt dessert etter et godt måltid. Eplesuppen kan serveres både kald og lun.

Under 20 min

2 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

Under 20 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 8 røde epler 7.5 dl vann saften av 1 sitron 2 ss sukker ½ ts malt kanel ½ beger kesam vanilje ½ finhakket eple

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Skrell eplene og fjern kjernehusene.
Kutt eplene i biter og kok dem i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.
Kjør epleblandingen i en hurtigmixer til den blir jevn og glatt.
Bland vaniljekesam med finshakket eple.
Server suppen lun med en liten spiseskje kesam med eple i hver suppebolle.
Ønsker du å servere suppen kald, avkjøles den i kjøleskapet ca. 4 timer.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv