Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Fargeglad tomatgrateng med karbonade
«Alt-i-ett»-form som smaker herlig. Den gjør seg selv i ovnen mens du frigjør tid til andre ting. Server kokte poteter, ris eller pasta til.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 400 g karbonadedeig 1 ss smør 2 hvitløk 1 boks hakkede hermetiske tomater salt og pepper etter smak 3 ts frisk oregano 2 løk 1 grønn squash 4 tomater 100 g revet hvitost
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Brun karbonadedeigen i litt smør eller olje i en panne. Tilsett hakkede tomater, oregano, salt, pepper og hakket hvitløk. La det koke i ca. 10 minutter.
Legg karbonaden i en ildfast form. Skjær løk, squash og tomater i tynne skiver, og legg det taksteinslagt om hverandre over kjøttdeigen. Strø på revet ost.
Stekes ved 225 grader C i ca. 20 minutter.
Server med kokte poteter, ris eller pasta.
Oppskrift hentet fra Frukt.no