Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Salat med fenalår og blåmuggost
Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker med mye tid på solsengen. Spekemat gjør seg utmerket i salater, og blåmuggosten setter prikken over i’en.
Under 20 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
2 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 200 g fenalår i skiver 12 sukkererter 12 grønne friske asparges 12 physalis 1 pk ferdigkuttet salatblanding 8 valnøttkjerner 80 g blåmuggost 3 ss rødvinseddik
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltet vann og avkjøl.
Del physalisen i to. Bland sukkererter, asparges, physalis, salat og valnøtter i en bolle.
Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.
Server med brød til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no