Salat med fenalår og blåmuggost

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Salat med fenalår og blåmuggost

Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker med mye tid på solsengen. Spekemat gjør seg utmerket i salater, og blåmuggosten setter prikken over i’en.

Under 20 min

2,5 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

2 porsjoner

Tidsbruk:

Under 20 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 200 g fenalår i skiver 12 sukkererter 12 grønne friske asparges 12 physalis 1 pk ferdigkuttet salatblanding 8 valnøttkjerner 80 g blåmuggost 3 ss rødvinseddik

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltet vann og avkjøl.

 

Del physalisen i to. Bland sukkererter, asparges, physalis, salat og valnøtter i en bolle.

 

Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

 

Server med brød til.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv