Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Grønnsaksuppe fra Midtøsten
En herlig suppe med spennende og litt eksotisk smak. Masse deilige grønnsaker som løk, hvitløk, gulrot, paprika og poteter. Bønnene gjør suppen ekstra mektig.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
6 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 ss olivenolje 1 stor, hakket løk ½ ss malt spisskummen ½ ss chilipulver 1 båt hvitløk – knust 1 gulrot i terninger ½ rød paprika renset og skåret i terninger 175 g poteter i terninger 1 boks hvite bønner 1 l grønnsakbuljong (utblandet) smak til med salt og pepper 1 dl finhakket bladpersille 1½ ss sitronsaft
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Varm opp oljen i en stor panne eller en vid kjele og stek løken i 2-3 minutter.
Tilsett spisskummin, chilipulver og hvitløk og stek videre i 1 minutt.
Ha i grønnsakene og fres videre et par minutter.
Ha i bønner og kraft.
Kok dette opp og reduser varmen. La det surre under lokk i 6-8 minutter.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server suppen med et godt dryss av hakket bladpersille.
Oppskrift hentet fra Frukt.no