Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Pasta med brokkoli
En enkel, rask og kjempegod pastarett med brokkoli og med smaker fra hvitløk, parmesan og valnøtter. God og rimelig middag.
20-40 min
1 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 brokkoli 4 dl pastaskruer 1 båt hvitløk 1 dl matfløte 1 dl revet parmesan 1 dl valnøttkjerner 2 ss finhakket frisk kruspersille
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Kok pasta som angitt på pakken. Ta vare på pastavannet.
Del brokkolien i buketter og stilken i staver.
Legg brokkolien i en sikt og ha den over pastavannet. La brokkolien dampe over pastaen.
Ta ut fine brokkolibuketter til topping etter ett par minutter. Sett til side.
La resten av brokkolien dampe til den er mør. Ha den i en bolle.
Mos med en stavmikser sammen med matfløte og litt av pastavannet.
Bland inn knust hvitløk og halvparten av osten. Smak til med salt og pepper.
Ha brokkolisausen over pastaen. Varm opp om nødvendig.
Dryss finhakket valnøtter, persille og resten av osten over og server.
Matfløten kan fint erstattes med havremelk ved behov. Og parmesan kan byttes med en god norsk hardost.
Oppskrift hentet fra Frukt.no